01 Handwerkzaamheden

Heeft u veel divers drukwerk in beperkte oplage? Dan is handwerk vaak de enige en beste oplossing. In ons team van grafisch professionals hebben wij ook een flexibele poel van thuiswerkers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee kunnen wij altijd tijdig en kosten efficiƫnt een zeer diverse klantwens invulling geven.

02 Verpakken en verzenden

Wij verzorgen het stansen en rillen van papier en vouwkarton tot een dikte van 1 mm veelal in kleine en middelgrote oplages maar kunnen tot 72 x 102 ook in grotere oplages voor uw afwerken.

Daarnaast kunnen we op 60 x 82 formaat ook vlakstansen en in dezelfde doorgang separeren. Met onze expertise in het vervaardigen van stansmessen adviseren wij graag voor de meest optimale productiewijze.

Is uw eindproduct een verpakking? Met onze vouwplakmachine bieden wij de mogelijkheid tot het langsnaad plakken van vouwkarton tot 1 mm, ook voor de complexere verpakkingen met autolock-bodem en onder andere sleeves.

Een greep uit de grafische producten waarvan wij de afwerking verzorgden: presentatiemappen, tabbladen, tafelkaarten, deur- of fietshangers, kofferlabels, ticketmapjes, doosjes en andere verpakkingen of vensters in omslagen.

03 Fulfillment

Heeft u veel drukwerk dat op afroep op verschillende locaties beschikbaar moet zijn? Wij verzorgen naast de grafische afwerking ook opslag en verzending naar uw filialen. Zo hoeft u niet onnodig drukwerk in voorraad te houden en te beheren. Of indien mogelijk houden wij half-gereed product op voorraad en werken wij op afroep af. U maakt zo minimale kosten bij maximale ontzorging.

En met onze flexibele schil is er altijd voldoende capaciteit om uw drukwerk gereed te maken en snel op de gewenste locatie te krijgen.

centrale-ligging

Bediening van klanten in het hele land

04 Ons Team

Ons team bestaat uit een vijftal ervaren grafische professional met ruime ervaring in de onze branche en met klant specifieke wensen. Daarnaast wordt ons team aangevuld met thuiswerkers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zodoende ontstaat een flexibele poel waarmee we uw diverse werk altijd succesvol kunnen uitvoeren.

team

05 Social impact

In onze samenleving krijgt niet iedereen automatisch dezelfde kansen en hebben sommigen een extra steuntje in de rug nodig. In samenwerking met de gemeente Ede voeren we daarom beleid mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen.

Met de handwerkzaamheden welke veelal intern verzorgd worden kunnen we zo met deze doelgroep efficiƫnt en doelmatig onze klanten bediend worden. Hiermee bieden wij, in samenwerking met de gemeente, deze groep een concrete kans om zich duurzaam te nestelen in onze samenleving. Zo dragen wij ook een sociaal steentje bij in de regio.

Volledige ontzorging, tot aan uw klant